La Casserole Catering  EventsLa Casserole Catering  Events
Back Back Locaties

La Casserole: ‘Alles moet kloppen’

06 juni 2017

Van luxe cateringbedrijf tot totaalleverancier van evenementen

 

Uw evenement in een statig kasteel, een industrieel ketelhuis of een nostalgische herberg? La Casserole is trotse eigenaar van deze drie bijzondere venues. Maar ook op iedere andere locatie is La Casserole sterk in organisatie, gastvrijheid én culinair genieten.

 

Ruim dertig jaar geleden startte Alphons Vroomen ‘zijn’ La Casserole: destijds een cateringbedrijf, gespecialiseerd in luxe catering. Inmiddels werken beide zoons Laurens en Stephan ook in het bedrijf en is het uitgegroeid tot totaalleverancier van evenementen. Heeft u een vergadering, diner, bedrijfspresentatie, personeelsfeest of seminar: La Casserole regelt alles. Van uitnodigingen tot parkeerhulp en van decoratie tot entertainment. En natuurlijk speelt heerlijk eten en drinken nog altijd een belangrijke rol. Chef-kok William de Jong – voorheen werkzaam in een sterrenrestaurant – staat aan het hoofd van de culinaire brigade. Topkwaliteit gegarandeerd.

De persoonlijke touch

Het geheim van La Casserole? Dat vragen we Alphons. Hij hoeft niet lang na te denken: ‘Een goed evenement begint met goed luisteren. Ik ga altijd samen met Laurens of Stephan naar de opdrachtgever om de wensen te bespreken. We doen suggesties, denken mee en zo ontstaat er iedere keer weer een prachtig evenement. We regelen alles. Op het evenement zelf is een van ons drieën er persoonlijk bij. Letterlijk tot de laatste gast weggaat. Zo weten we zeker dat alles precies loopt zoals we met onze klant hebben afgesproken. De persoonlijke touch: die maakt het verschil.’

De eigen locaties van La Casserole

In Noord-Brabant heeft La Casserole drie eigen locaties. Bijzondere plekjes met ieder een heel eigen uitstraling. Als eerste een statig kasteel: Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode. Klassiek met een moderne inrichting. Met drie grote zalen geschikt van 10 tot 600 personen. Een binnenplaats en kasteeltuin maken het romantische plaatje compleet. ‘Het ligt helemaal in het groen, compleet met een slotgracht eromheen. Een prachtige plek met ook buiten veel mogelijkheden’, aldus Alphons.

Industrieel of pittoresk?

Heel anders is het Ketelhuis in Eindhoven. Een Rijksmonument, geheel opgeknapt met behoud van het industriële karakter. Zes zalen en ruimte voor maximaal 600 mensen. ‘Een zeer bijzonder gebouw met een sfeer die je pakt. Het plafond van 16,5 meter hoog en de oorspronkelijke elementen uit het oude ketelhuis. Dit moet je zelf ervaren.’ De derde locatie van La Casserole heeft weer een heel andere uitstraling. Auberge Eeckearde in Eindhoven is een pittoresk boerderijtje. De sfeer is gemoedelijk, stijlvol en besloten. Zeer geschikt voor vergaderingen en diners bijvoorbeeld. Privacy is hier gegarandeerd.

Op alle denkbare locaties

Alphons is trots op de eigen locaties, maar benadrukt dat La Casserole overal een goed evenement kan organiseren. ‘Bij een bedrijf zelf, op een andere feestlocatie of in grote tenten. Waar we ook zijn, we bieden altijd meer dan honderd procent kwaliteit. Of dat nu een besloten walking dinner is voor twintig personen, of een personeelsfeest met honderden mensen; we nemen ieder evenement even serieus. Alles moet kloppen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!