Back Back Nieuws

Kuipgala met bekende artiesten

30 augustus 2006

In diverse zalen van het Maasgebouw van Stadion Feyenoord vindt op zaterdag 16 september 2006 het Kuipgala plaats. Met diverse optredens van bekende artiesten en bands, die belangeloos meewerken, wordt een spectaculair bedrag opgehaald dat geheel ten goede zal komen aan de Stichting Dreamfoundation. De stichting Dreamfoundation vervult daarmee de liefste en helaas ook vaak laatste droomwens van ernstig zieke mensen.

Tijdens het Kuipgala zijn er, behalve optredens van bekende artiesten, ook tal van andere activiteiten zoals een fototentoonstelling van Ons Rotterdam, ‘Balletje hoog houden’ en win een gesigneerd shirt van een Feyenoord speler.

Kaarten in de voorverkoop bedragen € 12,50 en zijn te bestellen via www.kuipgala2006.nl en via de diverse voorverkoopadressen. Tevens kan men op 16 september kaarten aan de kassa in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord verkrijgen à € 15,00 per stuk.

Organisatie Kuipgala 2006: Stichting Sportzeskamp Hoogvliet & de New Yorksteppers ism Stadion Feijenoord, Kwekel Evenementen, SHOW en zo, Magazine de Oud Rotterdammer, Move-On Communicatie, en de Dreamfoundation.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!