KreaDoe organiseert online DIY-eventKreaDoe organiseert online DIY-event
Back Back Nieuws

KreaDoe organiseert online DIY-event

18 september 2020

De 31e editie van KreaDoe, het grootste DIY-event van de Benelux, vindt dit jaar niet fysiek plaats vanwege het coronavirus. De beurs wordt normaal gesproken jaarlijks gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Om het hele jaar door toch inspiratie te bieden lanceert de organisatie een nieuw concept KreaDoe Online: een uniek, online DIY-event. Hobbyisten kunnen vanaf nu een ticket kopen via kreadoe.nl. KreaDoe Online vindt digitaal plaats van 30 oktober t/m 1 november 2020.

Programma

Bezoekers kunnen tijdens dit 3-daagse online event een uitgebreid (workshop) programma verwachten dat dagelijks wordt aangevuld. Het is mogelijk om live te chatten met exposanten, influencers en er is een ontmoetingsplek om andere bezoekers te ontmoeten. Verwacht grote namen zoals Cricut, Knipmode, De Bondt en bekende influencers zoals haakgoeroe Dendennis. Daarnaast kan er net zoals op het fysieke event volop worden geshopt en zijn er meer dan 25 diverse online workshops te volgen. Een ticket bedraagt 8 euro en daarmee is het mogelijk om alle drie de dagen onbeperkt in te loggen en deel te nemen aan het online event.

Esther Rietman, brand manager van KreaDoe: ‘Het was een lastige beslissing om KreaDoe fysiek niet door te laten gaan. We merken namelijk dat creatieve hobby’s op dit moment vanwege de coronacrisis extra populair zijn. Juist dáárom willen wij heel graag wat betekenen voor onze community. Zo gezegd, zo gedaan: KreaDoe Online is een feit. Verwacht veel workshops, entertainment, inspiratie, shopmogelijkheden en méér. Kortom: een must voor elke creatieveling!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!