Back Back Nieuws

Kookstudio de Kookerij opent deuren

16 november 2007
De kookstudio de Kookerij in Noordwijkerhout heeft tijdens het openingsfeest op 12 oktober officieel haar deuren geopend. De avond stond in het teken van amuseren, introduceren, motiveren en excelleren, begrippen waar de Kookerij voor staat.

Ga naar de 6 foto's

Ga naar de 6 foto's in diashow

In maart van dit jaar is bij vier Noordwijkse ondernemers het idee ontstaan om een kookstudio te starten. Met veel enthousiasme en flink doorpakken hebben zij in een korte periode naar eigen zeggen een subliem kookbelevingsconcept weten te creëren.

De entree van de Kookerij is stijlvol en modern ingericht met een combinatie van eigentijdse kroonluchters en klassieke ‘treincoupe’ ontvangstbanken. Het restaurant gedeelte is in dit thema verder doorgezet. Mooie ronde tafels met comfortabele lederen stoelen. Samen met een interieurarchitect gespecialiseerd in horeca is er gekozen voor een grote bar met bubbelende waterstromen, ledverlichting en een bar van gebroken glas.

Het kookgedeelte is modern, maar toch warm en ‘huiselijk’ ingericht. Er staan 10 exclusieve roestvrijstalen kookeilanden tot de beschikking van de gast. Op een podium in het midden van de ruimte is een demonstratie kookeiland geplaatst, uitstekend geschikt voor het presenteren tijdens bijvoorbeeld workshops.

De Kookerij heeft als belangrijkste hoofdactiviteit het zelf laten koken van gezelschappen. De gasten krijgen van professionele koks instructie en onder het genot van een goed glas wijn koken de gasten zelf het menu. Na de voorbereidende werkzaamheden genieten de gasten in het sfeervolle restaurantgedeelte van de bereide gerechten. Met collega’s of vrienden (leren) koken is niet alleen educatief maar werkt ook motiverend en verbroederend of wel “teambuilding tussen de pannen”.

Daarnaast bedient de Kookerij ook particuliere lekkerbekken, amateur-chefs en kookenthousiasten met tal van recepturen voor een geweldige avond.

Door de unieke locatie is er in de Kookerij ook de mogelijkheid om feesten en partijen te organiseren. Hier wordt de rol van de zelf meewerkende gast vervangen door de koks van de Kookerij die aan de kookeilanden in het bijzijn van de gasten á la minute gerechten bereiden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!