Back Back Nieuws

Koningin Máxima opent lustrumcongres in World Forum

06 mei 2016
Koningin Máxima opent op dinsdag 17 mei in het World Forum in Den Haag het eerste lustrumcongres van de Pensioenfederatie. De Pensioenfederatie behartigt de belangen van de Nederlandse pensioenfondsen.

Koningin Máxima is aanwezig als erevoorzitter van platform Wijzer in Geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. In het platform werken partners uit de financiële sector, de overheid, voorlichtings- en consumentenorganisaties en de wetenschap samen aan het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland. De Pensioenfederatie is aangesloten bij Wijzer in Geldzaken.

Lustrumcongres
Andere sprekers op het lustrumcongres van de Pensioenfederatie zijn onder andere Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen. En Merel van Vroonhoven, voorzitter van het Bestuur van de AFM. Het congres is uitsluitend bij te wonen voor genodigden. Onder de genodigden zijn vertegenwoordigers van nationale en internationale overheden, politiek, toezichthouders, wetenschap, bestuursleden van pensioenfondsen, sociale partners en media.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!