Kiek uut: een magazine van papier!Kiek uut: een magazine van papier!
Back Back Nieuws

Kiek uut: een magazine van papier!

16 december 2020

Harder! Magazine, de eerste festivalglossy van Nederland nu verkrijgbaar in de supermarkt

Van een interview met voormalig Pinkpop-directeur Jan Smeets tot een snedige column van festivalhuiscolumnist André Manuel, van een kerstdinerrecept met Nozem Oil als vast ingrediënt naar een hallucinant sprookje over een kroeggevecht tussen een zekere Willem Iezereef en John Leddy; Harder! Magazine is even divers als het festival Zwarte Cross

In Harder! lees je interviews over muziek, theater, comedy en sport. Je ontdekt recepten, columns, horoscopen, je krijgt ongevraagd advies en hier en daar ontdek je een advertentie of nieuwsbericht waarvan de echtheid mag worden betwist. Altijd positief, prikkelend en in een vrolijke en onbesuisde tone of voice. Harder! Magazine wordt door de organisatie van Zwarte Cross, de Feestfabriek, helemaal zelf gemaakt, van voor tot achter. Van de interviews met inspirerende lui tot de volslagen idiote ongein.

Juist in deze onzekere tijd van een pandemie, willen wij de focus leggen op wat wél kan: bijvoorbeeld een magazine uitbrengen. Harder! kent geen kaders, heeft vrijheid hoog in het vaandel en is wars van hokjesgeest. Daarom past het blad bij iedere vrije denker met een frisse blik en humor.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!