Kickerprofs, overal op zijn plaatsKickerprofs, overal op zijn plaats
Back Back Interview

Kickerprofs, overal op zijn plaats

31 oktober 2018

Een tafelvoetbalevent is de ideale ongedwongen verbindende factor op elk congres, personeelsfeest, teambuilding activiteit, incentive of relatiedag. Omdat je elkaar ontmoet in een ongedwongen en ontspannen sfeer is tafelvoetbal de ultieme manier om eenvoudig en op speelse wijze met elkaar in gesprek te raken.

Kickerprofs scoort goed en heeft een divers en uiteenlopend gamma aan opdrachtgevers. Ieder bedrijf of event heeft zijn eigen beweegredenen voor plaatsing maar een Kickerprofs (maatwerk)voetbaltafel is overal op zijn plaats en geeft elk event een positief, sportief en verbroederend tintje mee.

'Voor DLA Piper, een in meer dan 40 landen vertegenwoordigt advocatenkantoor, hebben we in het Palais de Congres in Parijs  een 6- tegen- 6 tafel geleverd tijdens hun internationaal congres. Een aantal vestigingen uit diverse landen hebben meegedaan aan deze tafelvoetbalcompetitie.

Op de 10e editie van het Cannabis Bevrijdingsfestival in het Flevopark te Amsterdam hebben we eveneens diverse tafels mogen plaatsen. De tafels matchen perfect  met de doelstelling van dit bijzondere event met braderie, muziek, spel, ontspanning, verbinding en openheid.

Daarnaast stonden we dit jaar voor de 2e keer op het uitverkochte Lowlands. De tafels werden ter vermaak van de bezoekers geplaatst en ook backstage zodat de artiesten voor en na hun optreden de gelegenheid  hadden te ontspannen’, vertelt Fred Bijlsma met een glimlach en gepaste trots.

WK Voetbal 2018

'Nederland heeft zich helaas niet weten te kwalificeren voor dit mooie toernooi maar toch sloeg de WK koorts alsnog toe. In de 3e week van het WK voetbal hebben we 2 tafelvoetbalevents mogen organiseren. In Dordrecht ging een bedrijf verhuizen, tussen ‘verhuizen’ en ‘tafelvoetbal’ hebben we een mooi bruggetje geslagen. Voor een bedrijf dat al hun relaties uitnodigt voor het aanhalen en verstevigen van de onderlinge banden en verstandhouding waren we dit keer voor het derde jaar op rij in Valburg. Een bedrijf uit België verbleef in het Marriot hotel in Amsterdam en haakte tijdens hun internationaal congres volop in op het WK en liet verschillende tafels plaatsen. Dit is slechts een greep uit de talloze, deels last minute aanvragen, voor tijdens het WK in Rusland. Helaas hebben we niet alle aanvragen kunnen honoreren’, stelt Fred. Onder andere aanvragen uit België en Duitsland hebben een flinke aanslag op de totale voorraad van het materiaal gepleegd.

Reserveer op tijd

'We stellen niemand graag teleur en zullen altijd onze uiterste best doen aan de vraag te voldoen. Ons advies voor het komende najaar is dan ook: Reserveer op tijd en scoor de tafel die je wenst.’

De najaarsmaanden zijn uitermate geschikt om relaties, personeel en betrokkenen te bedanken voor hun inzet en klandizie het afgelopen jaar. Tafelvoetbalevents versterken de onderlinge saamhorigheid tussen medewerkers en verstevigen verbindingen met relaties. De weken tussen Kerst en Nieuwjaar zijn hiervoor de ultieme momenten. Kom op tijd met je aanvraag want een paar dagen van te voren zullen we waarschijnlijk niet meer kunnen leveren wat je eigenlijk wenst. Op de laatste nipper heb je een dosis geluk nodig om hetgeen te kunnen vastleggen waar je voorkeur naar uitgaat op de voor jouw ideale datum.  

Een last minute opdrachtgever wilde liefst een 11 tegen 11 tafel maar die waren al besproken. Dat is een teleurstelling. Met goede wil konden we een tafel van 8- tegen -8 leveren als alternatief. Er wordt dan wel geschipperd wat je eenvoudig kunt voorkomen door op tijd je reservering te plaatsen.

Aanval op het wereldrecord

Kickerprofs is ambitieus, net als haar opdrachtgevers. Wat zou het een kick geven om het bestaande wereldrecord te breken! Wie zet de aanval in? In het befaamde Guinness Book of Records staat het record van langste tafelvoetbaltafel ter wereld op naam van Italië. In de stad Turijn is een voetbaltafel geplaatst geweest met een lengte van 121,40 meter met aan weerszijden ruimte voor 212 spelers.

Met onze expertise in tafelvoetbalevents kunnen wij ervoor zorgen dat op deze score een serieuze aanval wordt voorbereid met een tafel van zo’n 125 meter. Zijn jullie klaar voor een eervolle vermelding in dit prestigieuze boek en speel jij jezelf graag wereldwijd in de kijker? Wie voelt zich geroepen? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!