Kerstuitje in pitstraat TT Circuit AssenKerstuitje in pitstraat TT Circuit Assen
Back Back Nieuws

Kerstuitje in pitstraat TT Circuit Assen

23 oktober 2020

Het TT Circuit Assen verwelkomt de Winter Wonder Experience. Een verrassend en volkomen coronaproof initiatief dat bedrijven in staat stelt op een originele manier samen met hun personeel het jaar af te sluiten. In deze corona tijd zijn er een publieksevenementen, geen beurzen met honderden bezoekers of congressen. Maar ook de jaarlijkse kerstborrel loopt gevaar. Winter Wonder Experience op het TT Circuit brengt het kerstgevoel toch dichtbij.

Kerstcoureurs

Hoe kunnen we een veilig, maar toch sfeervol, alternatief bieden voor de kerstborrels? En hoe maken we het mogelijk dat collega’s een kerstpakket live kunnen ophalen? Met deze vragen als uitgangspunt staken branchegenoten SD event production, Bano, Vier Organiseert, De Smaak van het Noorden, Pablo Decorations, SBS Fotomarketing en Bserved de koppen bij elkaar. Het TT Circuit reageerde enthousiast en opent bij hoge uitzondering de pitstraat voor de kerstcoureurs.

Drive-thru

Het resultaat is even verrassend als creatief: veilig vanuit de auto én volledig coronaproof rijden collega’s door de drive-thru, waarbij de pitboxen veranderd zijn in heuse winterse landschappen, met zelfs een après-ski bar en ski-afdaling. Nog nooit was filerijden zo aangenaam. Sterker nog, collega’s sturen hun auto enthousiast opnieuw de file in. Het personeel krijgt hiermee dit jaar toch een instant kerstgevoel.

De Winter Wonder Experience is volledig te personaliseren. De zeven betrokken branchegenoten zijn ondertussen in gesprek met potentiële partijen die hun personeel deze belevenis cadeau willen doen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!