Kerstmarkt door Happinique: verbinden staat centraalKerstmarkt door Happinique: verbinden staat centraal
Back Back Nieuws

Kerstmarkt door Happinique: verbinden staat centraal

27 december 2022

Vorige week vonden er na twee tussenjaren door corona weer een aantal kerstmarkten in Apeldoorn plaats. Zowel de bedrijven Atlant (zorg) als PCBO (onderwijs) uit Apeldoorn hadden hun medewerkers en vrijwilligers uitgenodigd om te gaan shoppen bij lokale standhouders om op die manier hun eigen kerstpakket samen te stellen maar zeker ook om elkaar weer te ontmoeten.

Atlant: verbinding

Atlant heeft al verschillende evenementen samen met Monique georganiseerd. Ze omschrijven Monique Keizer van Happinique – eventplanning als creatief, gedreven en een resultaatgerichte professioneel met plezier in het vak! ‘De jaarlijkse kerstmarkt voor alle medewerkers en vrijwilligers van Atlant is wel het paradepaardje. Een kerstmarkt op maat. Met verschillende kramen waar iedereen zijn/haar eigen kerstcadeau(s) mag shoppen, en daarbij een hapje en een drankje. Een plek waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Twaalf jaar geleden met Monique bedacht en opgezet. Het was en is iedere keer zo’n succes dat dit evenement inmiddels een ‘traditie’ geworden is en er meerdere bedrijven op aansluiten.’

Concept

De ruim 2000 zorg- en 700 onderwijsprofessionals konden zelf hun cadeau shoppen op de gezellige kerstmarkt bij de Drieslag hal op het Zwitsal terrein. Deze industriële hal is helemaal in kerstsferen omgetoverd. Er stonden ruim 20 lokale standhouders zoals de bakker, slager, boekhandel maar ook woonaccessoires, slijterij en verschillende kramen met kleding, parfums, chocolade etc. Het goede doel wordt ook nooit vergeten.

Complete organisatie

Samen met collega’s samen zijn onder genot van hapje, drankje en entertainment wordt elk jaar weer gewaardeerd. Happinique verzorgde de complete organisatie zoals het contact met de locatie, standhouders, catering, drukwerk, techniek, entertainment, meubilair, aankleding maar ook verkeersregelaars, EHBO, vergunningen, Buma Stemra en verkeersregelaars. Door slim samen te werken in planning, organisatie en budgetten kon Happinique dit voor beide bedrijven mogelijk maken en op deze manier de kosten in de hand houden.

Het was weer een groot succes en werd goed ontvangen door beide klanten. ‘We hebben weer heel veel blije gezichten gezien waarvoor dit echt een uitje was in deze voor velen lastige tijd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!