Back Back Nieuws

Kerstfeestje op het werk? Laat de baas thuis...

14 december 2010
Veel werknemers willen niet dat hun baas naar het kerstfeestje op het werk komt. De vrees bestaat dat hij of zij de pret zal drukken.

Ontslag na kerstfeestje?!
De rondvraag, opgezet door een Brits restaurantketen, geeft aan dat 1 op de 3 werknemers een kerstfeestje met de baas niet ziet zitten. 1 op 5 wil dat deze onder geen beding het personeelsfeestje bijwoont. 27 procent vreest dat ze hun kritiek niet kunnen inslikken en hun ongenoegen eruit floepen. 1 op 3 gelooft dat ze minder plezier zullen maken. 1 op 8 vreest handtastelijkheden, 1 procent heeft zelfs al ontslag aangeboden na dergelijke feestjes.

Rekening betalen
'Een kantoorfeestje moet plezierig zijn en dient om het harde werk en de inzet van het personeel gedurende het hele jaar te vieren,' vindt Darell Wade, directeur van de restaurantketen. 'Bazen die meevieren, moeten het personeel geven wat ze willen: een mix van levendige sfeer, heerlijk eten en lekkere drankjes. Meer dan de helft heeft er trouwens niets op tegen dat de baas langs komt, al was het maar om de rekening achteraf te betalen.'

Bron: eventplanner.be

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!