Back Back Nieuws

Kennismakingsdag 'Ontmoet Haarlem' succesvol verlopen

03 mei 2012
Om het zakelijk toerisme in Haarlem te bevorderen, vond op 26 april jl. 'Ontmoet Haarlem' plaats. De Haarlem kennismakingsdag voor meetingplanners, congresorganisatoren en eventmanagers. Bijna 60 enthousiaste deelnemers kregen een bijzondere ontmoeting met een historische en bruisende stad, waar een twintigtal vergader- en congreslocaties aan of nabij de Grote Markt liggen. Daarnaast werd het kwaliteitsaanbod aan MICE-locaties in de prachtige omgeving van Zuid-Kennemerland onder de aandacht gebracht.

 

Initiatiefnemers

Ontmoet Haarlem is een initiatief van City Marketing Haarlem en werd georganiseerd in samenwerking met HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie. Doel van de bijeenkomst is om Haarlem en omgeving als zakelijke bestemming beter te positioneren, een toename te bewerkstelligen van het aantal MICE-activiteiten en te zorgen voor een betere onderlinge samenwerking tussen locaties.

 

Haarlem leren kennen

De dag begon en eindigde in de grootste congres- en vergaderlocatie van Haarlem, de Philharmonie. Gedurende de dag werden de deelnemers op ludieke wijze -te voet, per fiets en over het water- meegenomen om de vele mogelijkheden te leren kennen die Haarlem als congres- en vergaderstad te bieden heeft. Van historisch en monumentaal tot architectonisch en eigentijds.

 

Succesvolle ontmoeting

Tijdens workshops en bij alles wat er die dag te zien, te proeven en te horen was, werden ideeën aangereikt om een eigen meeting of congres tot een succesvolle ontmoeting te maken. Ontmoet Haarlem eindige met een bier- en wijnproeverij, georganiseerd door de Haarlemse brouwerij Jopen en wijnkoperij Okhuysen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!