Back Back Nieuws

Kennisfestijn voor organisatoren van evenementen

02 februari 2011
Onder de titel Event Materiaaldagen vindt op dinsdag 12 en woensdag 13 april een kennisfestijn voor organisatoren van evenementen plaats in Harderwijk. Daar krijgen zij alle informatie die zij nodig hebben om van hun activiteit een succes te maken. Bovendien worden zij op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen rondom wettelijke verplichtingen, veiligheidseisen en aansprakelijkheid.

 

Volgen van workshops

De organisatoren van kleine en grote evenementen kunnen op drie professioneel ingerichte locaties op bedrijventerrein Lorentz een variëteit aan workshops bijwonen. De workshops behandelen onder meer evenementenverzekeringen, voedselveiligheid, vergunningen, brandveiligheid, flexibel personeel en payrolling.

 

Ervaringen uitwisselen

Een driedimensionaal tekenprogramma richt een feesttent optimaal in en tovert een kale loods om tot een sfeervolle locatie. De workshop ‘facilitaire organisatie’ geeft een handzaam overzicht van alles wat er bij een evenement noodzakelijk aanwezig moet zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen zij bovendien volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega-organisatoren.

 

Aanmelden

Skippy-Rent is initiatiefnemer van de Event Materiaaldagen. Het kennisfestijn begint beide dagen om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Om de dagen te bezoeken dient u zich (gratis) aan te melden via: www.eventmateriaaldagen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!