Kapel van Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum in oude glorie hersteldKapel van Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum in oude glorie hersteld
Back Back Nieuws

Kapel van Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum in oude glorie hersteld

10 november 2017

De Kapelzaal van Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum is per november 2017 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een ideale theaterruimte. Uiteraard zonder verlies van het authentieke karakter van de zaal.

De kleurrijke en imposante ruimte heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Zo is het balkon vergroot en doorgetrokken langs de zijkant van de ruimte, waardoor een heus theaterbalkon met zitplaatsen ontstaat. Er is een prachtige, hardstenen vloer geplaatst en de kleurstelling is helemaal van deze tijd. De originele glas-in-lood ramen zijn behouden gebleven, waardoor de sfeer in de Kapelzaal niet verloren is gegaan.

Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

De aanwezige audiovisuele hulpmiddelen zijn volledig up-to-date en zeer gebruiksvriendelijk. Dit totale plaatje maakt de Kapelzaal uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan een walking diner, netwerkdiner, receptie, diploma-uitreikingen, jubilea en zelfs bruiloften.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!