Back Back Achter de schermen

Jubileum voor ‘access’, het trade event in Oostenrijk

03 juni 2013

Dit najaar staat de Hofburg in Wenen voor het tiende opeenvolgende jaar in het teken van access – het belangrijkste en grootse trade event voor meetings, incentives, congressen en events in Oostenrijk. Tijdens deze tweedaagse trade show worden genodigden geïnspireerd door top business partners uit de Oostenrijkse meeting branche. De afgelopen jaren werd het succesvolle evenement bezocht door meer dan 1.800 top decision makers uit meer dan 15 landen en namen ruim 200 exposanten uit Oostenrijk deel aan access.

Highlights Naast het updaten van kennis over de verschillende bestemmingen in Oostenrijk, hotels, event locaties en het opdoen van contacten tijdens de trade show biedt de access academy gedurende het event interessante
lezingen, trainingen en presentaties over ontwikkelingen in de branche en innovatieve concepten en oplossingen. Highlights op het programma tijdens deze bijzondere jubileumeditie van access worden binnenkort bekend gemaakt.


Hosted Buyer Programma
Vast onderdeel van access is het Hosted Buyer Programma waarbij internationale decision makers persoonlijk worden uitgenodigd voor het evenement.
 

Deelname aan access 2013 bestaat onder andere uit een volledig verzorgd programma, inclusief reis en verblijf, en toegang tot de trade show en access academy op 7 en 8 oktober. Van 4 tot 6 oktober worden daarnaast op uitnodiging pre-tours aangeboden die voor de Nederlandse en Belgische Hosted Buyers dit jaar in het teken staan van SalzburgerLand.

Sponsororganisatie
access 2013 wordt georganiseerd door vijf sponsororganisaties – abcn austrian business and convention network – Austrian National Tourist Office – Austrian Convention Bureau; RTK – Round Table Conference Hotels; Austrian Airlines en het Vienna Convention Bureau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!