Back Back Nieuws

Joop van den Ende spreekt op MPI NL Conference 2012

29 maart 2012
Joop van den Ende is op maandag 23 april één van de sprekers tijdens de tiende editie plaats van de MPI NL Conference die dit jaar plaatsvindt in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze traditioneel inspirerende dag is hét paradepaardje van MPI (Meeting Professionals International) en een van de belangrijkste jaarlijkse evenementen voor de Nederlandse evenementen- en congresbranche.

 

Thema Blut!

Het thema voor de NL Conference van dit jaar is Blut!. Uiteraard een knipoog naar de huidige economische crisis en zakelijke tegenslagen. Ook Joop van den Ende heeft die gekend, maar zich daar nooit door laten tegenhouden. In tegendeel. Luister naar de inspirerende en persoonlijke verhalen over zijn leven als cultureel ondernemer en mecenas.

 

Overige sprekers

Naast Joop van den Ende spreken die dag onder andere ook Almar Holtz, winnaar van de ING Retail award 2011. Hij deelt de successtory over zijn de nieuwe toiletformule ‘2theloo’, waarmee hij de wereld aan het veroveren is. Bas Westland werd van de ene dag op de andere failliet verklaard en moest toezien hoe een curator zijn plek innam. Martijn Arets komt vertellen hoe hij middels crowdfunding € 20.000 bij elkaar wist te brengen om hiermee zijn plan te verwezenlijken. Bea Hoogerhuis begeleidt winnaars van grote geldprijzen van de Nationale Postcodeloterij en vertelt daar met verve over. Nils Roemen is de grondlegger van de hashtag #durftevragen. Als je iets wilt, maar de middelen niet hebt, vraag het gewoon, en voor je het weet ben je succesvol.

 

Netwerken

Naast het mooie sprekersprogramma draait de NL Conference ook om contacten, nieuwe en oude contacten. Tijdens het ontvangst, de lunch, de borrel en de pauzes is er voldoende gelegenheid om van gedachten te wisselen met andere bezoekers aan deze dag. Om het netwerken nog eenvoudiger te maken zetten we een App in van Virtual Orange waarmee, naast het inzien van programma- en andere informatie, iedereen een profiel kan aanmaken en contact kan maken met andere deelnemers.

 

Toegangskaarten

Ga naar www.nlconference.nl en bestel je toegangskaart. Tot 1 april 2012 kun je nog voor een ‘Koopje’ deelnemen en betaal je € 150,00 voor een voor deze inspirerende dag (niet MPI leden € 200,00).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!