Invitado regelt toegang tot de Rotterdamse onderwereldInvitado regelt toegang tot de Rotterdamse onderwereld
Back Back Nieuws

Invitado regelt toegang tot de Rotterdamse onderwereld

25 oktober 2019

Volgende week gaat in Rotterdam de Maand van de Onderwereld van start. Anders dan de naam doet vermoeden, is deze door de gemeente Rotterdam georganiseerde themamaand geen eerbetoon aan duistere, louche of zelfs criminele Rotterdammers. De stad gaat in november namelijk letterlijk de diepte in en maakt bijzondere ondergrondse locaties toegankelijk voor het publiek. Via de Rotterdamse registratiepartner Invitado kunnen de belangstellenden zich aanmelden voor een van de meer dan 25 programmaonderdelen.

Ondergronds

Lezingen, tentoonstellingen, maar ook rondleidingen door de Maastunnel en bezoekjes aan bunkers, atoomschuilkelders en de bascules van de Koninginnebrug en de Erasmusbrug: tijdens de Maand van de Onderwereld is er ondergronds heel veel te doen in de Maasstad. Voor alle onderdelen kunnen de belangstellenden terecht op de speciale registratiewebsite van de gemeente, die net als het systeem erachter door Invitado werd ontwikkeld.

Goed op de rails

Ook de registratie voor het afsluitende NEN Transportleidingen-congres, op 28 november in de Rotterdamse Doelen, is in handen van marktleider Invitado. 'We zijn inmiddels in heel Europa actief, maar werken altijd weer graag voor onze eigen mooie stad,' vertelt Michiel Droog, die samen met Lodewijk Bovy directeur-eigenaar van Invitado is. 'Omdat we onze samenwerking met de gemeente Rotterdam inmiddels goed op de rails hebben, was het inrichten van de online registratie via het domein van de gemeente geen enkel probleem: alle programmaonderdelen en dagdelen werden door ons standaard voorzien van een capaciteitscontrole, want ook onder de grond geldt dat vol nogal altijd vol is.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!