Invitado demonstreert gezichtsherkenning tijdens EventSummitInvitado demonstreert gezichtsherkenning tijdens EventSummit
Back Back Nieuws

Invitado demonstreert gezichtsherkenning tijdens EventSummit

13 februari 2018

Registratiespecialist Invitado pakt tijdens de EventSummit in de Amsterdamse RAI komende donderdag flink uit. In zijn stand demonstreert het Rotterdamse bedrijf zijn inventieve gezichtsherkennings-oplossing. Hiermee kunnen bezoekers van beurzen, congressen en events zonder entreebewijs naar binnen op basis van hun unieke gezichtskenmerken. Snel, gastvrij en ook nog eens heel leuk. Hoe leuk, dat kunnen bezoekers van de EventSummit nu zelf ervaren.

De perfecte eerste indruk

Als marktleider blijft Invitado werken aan een optimalisatie van het registratieproces. Continu worden verbeteringen aan de hardware en software doorgevoerd, waarmee het de bezoekers zowel tijdens de online als de on site registratie zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Gezichtsherkenning is zo'n add on waarmee je als organisatie de perfecte eerste indruk maakt en je de dag van jouw event op spraakmakende wijze begint.

Probeer het zelf met de Invitado app

Bezoekers aan de EventSummit kunnen donderdag zelf ervaren hoe leuk en gemakkelijk het is om op basis van hun gezicht herkend te worden. In de stand van Invitado (A001) staat een gezichtsherkennings-zuil opgesteld. Bezoekers die zichzelf via de app van Invitado hebben aangemeld - of die dat ter plekke doen: het downloaden van de app en aanmelden is in een paar minuten gebeurd - kunnen hun gezicht laten scannen, en zullen vervolgens uit duizenden worden herkend.

Zo eenvoudig is het

In de event app van Invitado (beschikbaar in de app stores van Apple en Android) wordt een online registratieprocedure nagebootst. Hierin kan een slimme koppeling met Facebook of LinkedIn worden gemaakt, waarbij de profielfoto gebruikt kan worden voor de gezichtsherkenning. Daarnaast worden enkele persoonlijke gegevens al overgenomen, waarmee het registratieproces zo laagdrempelig mogelijk wordt gehouden. Voor bezoekers die geen gebruik willen maken van de koppeling met sociale media of van wie de profielfoto technisch niet geschikt is, is een snelle selfie natuurlijk ook zo gemaakt.

Beproefd en feilloos

'Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor de organisatie én de bezoekers. We werken al jaren met gezichtsherkenning,' vertelt Michiel Droog, directeur van Invitado. 'We hebben deze oplossing al succesvol ingezet bij Event 17, bij de nieuwjaarsreceptie van Rotterdam Partners en onlangs nog tijdens het FUTUR.EVENT van CLC-VECTA. En de reacties zijn unaniem enthousiast, niet alleen van de bezoekers, maar ook van de organisatie. Al dan niet in combinatie met onze multifunctionele event app, kunnen we voor elk event een totaaloplossing op maat bieden, waarin de waardevolle registratiedata optimaal worden benut. Zo maken we het niet alleen de bezoekers, maar ook de organisatie zo eenvoudig mogelijk. Want de combinatie van slimme oplossingen en klantvriendelijkheid is er eentje waaraan je de registratiespecialisten van Invitado - onze Medewerkers Eerste Indruk, noemen we ze ook wel - feilloos kunt herkennen. Uit duizenden.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!