Internationaal medisch congres ICCA strijkt neer in IstanbulInternationaal medisch congres ICCA strijkt neer in Istanbul
Back Back Nieuws

Internationaal medisch congres ICCA strijkt neer in Istanbul

06 maart 2023

Congresstad İstanbul is op 6 tot 8 juni aanstaande het toneel voor de wereldwijde 'The Future of Healthcare Meetings'. Het programma, georganiseerd in samenwerking met de International Congress and Convention Association (ICCA) en het Associations & Conference (AC) Forum, zal naast de respectievelijke leden van de organisatoren wereldwijde beleidsmakers en opinieleiders uit de medische sector bijeen brengen.

Congresstad Istanbul

The Future of Healthcare Meetings omvat een reeks hoogstaande evenementen en besprekingen gedurende een periode van drie jaar met een specifiek focus op de gezondheidszorg. De eerste fysieke editie van dit in 2021 gestarte B2B-evenement vond vorig jaar juli plaats in het Franse Cannes. Met de tweede live editie van het evenement onderstreept TGA, Türkiye Tourism Promotion and Development Agency, eens te meer de positie van Istanbul als internationale congresstad.

Tijdens The Future of Healthcare Meetings ontmoeten beleidsmakers van 's werelds meest essentiële en belangrijkste medische congressen elkaar in Türkiye. Met als kerndoel om de kwaliteit van vergaderingen in de zorgsector in het post-covid tijdperk te verbeteren en het marktaandeel van deze meetings voor Istanbul te vergroten. 

ICCA

Het vanuit Amsterdam opererende ICCA is een toonaangevende koepelorganisatie in de congres- en vergadersector met meer dan 1100 leden in bijna 100 landen en regio's wereldwijd. De organisatie vertegenwoordigt topbestemmingen en -leveranciers voor internationale vergaderingen en evenementen. Afgevaardigden uit de MICE-sector zullen elkaar op 5 juni ontmoeten op de İstanbul ICCA-top, voorafgaand aan het ICCA AC Forum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!