Back Back Nieuws

Interactieve workshop helpt zelfstandige hotelier

10 februari 2011
Vier partijen in de hospitality branche bundelen hun krachten en bieden de zelfstandige hotelier praktische tips en handvaten op het gebied van CMS, social media en totaal concepten op het gebied van interieur en marketing. Woensdag 2 maart vindt de eerste workshop ‘Doelgericht 2011’ plaats.

 

Kleine hotels krijgen een kans

Deze workshop wordt speciaal georganiseerd voor hoteleigenaren en managers van individuele hotels in Zeeland en West-Brabant. Op deze manier krijgen ook de kleine hotels toegang tot de middelen die de grote ketens gebruiken om de omzet te maximaliseren.

 

Kracht van initiatief

Arnaud Loos, directeur Hospitality Skills en partner doeltreffend 2011, legt uit: ‘Door het bundelen van onze krachten kunnen wij deze veelzijdige workshop aan de hoteliers aanbieden; zelfstandig is dit een bijna onmogelijke opgave. En daar schuilt direct de kracht van dit initiatief; samen maken we een inhoudelijk sterk programma met een gevarieerder aanbod dan een ieder alleen kan. Hiervan profiteert de hotelier.’

 

Praktische tips

Aan de hand van vier krachtige presentaties krijgen de hoteliers praktische tips over omzetmanagement & yielding, (her)positionering door branding, financieel management en sociale media. De eerste workshop vindt plaats op 2 maart 2011 vanaf 14.30 uur in Het Raedthuys in Tholen.

 

Samenwerking

Deze workshops zijn een samenwerking van East Village Concepts, Hospitality Skills, Kassanet Pieterse en Social Media 4 You. Voor meer informatie, deelname of vragen, kijkt u op www.hospitalityweb.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!