Inspired ByBar Events verlegt focus naar sprekers Inspired ByBar Events verlegt focus naar sprekers
Back Back Nieuws

Inspired ByBar Events verlegt focus naar sprekers

03 november 2020

Inspired ByBar Events gaat zich de aankomende tijd meer richten op sprekers. Inspiratie is tijdens deze crisis broodnodig bij het MKB!

Niet bij de pakken neerzitten

Ook het grote inspiratie-event ‘Leiderschap, Focus & Veerkracht' in samenwerking met ICM Opleidingen & Trainingen in Koninklijk Theater Carré is verplaatst naar 2021. ‘Dan kun je twee dingen doen’, zegt Barbara Markovits, oprichter en eigenaar van Inspired ByBar Events. ‘Bij de pakken neerzitten of vechten en doorgaan’. Ze koos met success voor het laatste.

Focus op inspirators

Sinds kort focust Barbara zich dus meer op haar inspirators, zoals Mark Tigchelaar en Joyce de Ruiter, allemaal persoonlijk geselecteerd. Deze sprekers worden regelmatig gevraagd voor online events en webinars om werknemers te motiveren over diepgaande thema’s zoals positieve organisatiestructuur, productiviteit, interne communicatie, vitaliteit of wendbaarheid. Ze helpt deze inspirerende sprekers om hun naamsbekendheid te vergroten met interviews, social media en boekpromoties. 

Creativiteit geactiveerd

‘Door deze enorme tegenslag voor de evenementenbranche is mijn creativiteit juist nog meer geactiveerd. Naast online events en motivatiefilms, ben ik gevraagd voor de public relations van een unieke toplocatie in Utrecht. Ook ga ik de persoonlijke promotie doen voor een van mijn sprekers en zijn nieuwe boek’, aldus Barbara. Binnenkort volgt hierover meer nieuws. Ze is blij met deze nieuwe uitdagingen en hoopt een voorbeeld te zijn voor andere ondernemers om vol te houden en te blijven vertrouwen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!