Inspiratie en interactie komen samen in NoordwijkInspiratie en interactie komen samen in Noordwijk
Back Back Nieuws

Inspiratie en interactie komen samen in Noordwijk

11 oktober 2017

Noordwijk Marketing organiseerde afgelopen donderdag 5 oktober een inspiratiedag voor bedrijven. Maar liefst 25 corporate eventplanners trotseerde de storm voor een nadere kennismaking met Noordwijk als congres- en eventlocatie. Het thema van de dag: Get inspired, boost your body & mind in Noordwijk!

Sandra Nonhebel, productmanager zakelijke markt Noordwijk Marketing: 'Doelstelling van deze dag was om de veelzijdigheid en de mogelijkheden van Noordwijk te laten zien. Veel van de genodigden organiseren congressen, bedrijfsuitjes of vergaderingen in onze badplaats. Wij wilden hen laten zien dat de combinatie van vergaderen én een (buiten)activiteit het beste resultaat geeft voor je corporate event.'

Mind & body boost

In de ochtend was er volop gelegenheid om diverse congres- en eventlocaties locaties in Noordwijk te bekijken. In de middag kwam het gezelschap bij elkaar in Grand Hotel Huis ter Duin. Hier volgde een plenair programma waarbij voormalig Olympisch topsporter Arnold Vanderlyde de aanwezigen inspireerde met een turbulente en interactieve sessie. In een persoonlijk verhaal gaf Vanderlyde de aanwezigen een psychologische boost. Zijn boodschap: wees niet bang voor het onbekende, kijk het recht aan in het gezicht en durf het gevecht aan te gaan met jezelf. Ontdek de uitdaging van het succes, maar geniet onderweg ook van het proces. Ook de aanwezige deelnemers deelden hun persoonlijke verhalen waardoor de middag net zo’n bijzonder karakter kreeg als het stormachtige weer buiten.

Na de inspiratiesessie werden de bokhandschoenen aangetrokken en kregen de deelnemers een boksclinic van de oud-Olympiër. Rond het einde van de middag ging de storm liggen en kon het programma daarom zonnig op ‘Noordwijks best’ worden afgesloten met een netwerkborrel en walking dinner in Beachclub Zon & Zeebad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!