Back Back Achter de schermen

Inspiratie 2010 l Arjen Lemstra: ‘Mensen die positief in het leven staan’

22 december 2010

Arjen Lemstra, Levensgenieters.

Wie heeft jou in 2010 het meest geïnspireerd?

Ik ben niet door een persoon of een situatie specifiek geïnspireerd. Wat voor mij inspirerend werkt, zijn mensen die positief in het leven staan en, ongeacht crisis en tegenslag, vrolijk doorgaan met het zoeken naar creatieve oplossingen. Van naar achteren leunen en afwachten wordt niemand beter.
Afgelopen jaar heb ik een Train de Trainer opleiding gedaan en ben hier met veel inspirerende mensen in aanraking gekomen die bezig zijn om hun eigen authentieke verhaal aan anderen te vertellen. Van Franklin die zichzelf van suikerziekte genas en hier een boek over heeft geschreven tot Hermien die met een nieuwe nier een nieuw leven begint.

Eigenlijk barst het van de inspiratie om je heen, je moet er wel voor open staan en je niet teveel laten leiden door de algehele negatieve sfeer die er vaak in ons kleine landje heerst.
 
Welke droom gaat volgens jou in 2011 werkelijkheid worden?

15 februari is de beurs EvenementContact voor de derde maal. Het ziet er naar uit dat we de 200 stands gaan halen en dat we 2500 kwalitatieve bezoekers krijgen. Het blijkt maar weer dat je moet vasthouden aan een succesvol concept en geen concessie moet doen. Dat gaat zich dus 15 februari uitbetalen. Toch wel een droom die uitkomt.

Verder barst ik van de plannen die volgend jaar het daglicht gaan zien. Ook dat zijn dromen. Ik zou iedereen dan ook willen meegeven voor 2011: Keep on Dreaming!

Hele fijne dagen en een fantastisch begin van 2011!

Met een levensgenietersgroet,
 
Arjen Lemstra

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!