Back Back Nieuws

Ins en outs over werkkostenregeling tijdens WKR Congres Noordwijk

18 februari 2015
Noordwijk Marketing organiseert in samenwerking met EventBranche en partners op maandag 16 maart een congres voor de zakelijke markt met als titel het WKR Congres Noordwijk. Een congres met alle ins en outs over de nieuwe werkkostenregeling die per 1 januari 2015 is ingegaan.

Doel: Onduidelijkheid wegnemen
Het WKR Congres Noordwijk heeft als doel: alle onduidelijkheid rondom de werkkostenregeling (WKR) bij organisatoren en opdrachtgevers van evenementen weg te nemen. Welke gevolgen heeft de werkkostenregeling voor de eventbranche? Wanneer moet een bedrijfsuitje binnen het forfait van de WKR en wanneer mag het als vrijstelling in de boekhouding opgenomen worden? En hoe zit het met bedrijfsfeesten? Familie-evenementen? Recepties? Of een studiedag of congres met een afsluitend feest? En wanneer komt een bedrijf in de 80% naheffing?

Sprekers Michel Kooij (Deloitte) en Stan Rethans (de Belastingdienst) geven antwoord op deze vragen en bieden informatie en oplossingen voor eventprofessionals & meetingplanners. Deze leerzame middag vindt plaats in de Oude Jeroenskerk en wordt afgesloten met een netwerkborrel aan het strand bij Beachclub O.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!