Indrukwekkend Sprekersprogramma op EventSummitIndrukwekkend Sprekersprogramma op EventSummit
Back Back Nieuws

Indrukwekkend Sprekersprogramma op EventSummit

25 januari 2023

EventSummit staat bekend om zijn uitgebreide sprekersprogramma. Ook tijdens de komende jubileumeditie pakken Quality Bookings, DeSpreker.nl en Sprekershuys uit met mooie keynotes, waaronder van Talitha Muusse, Allan Hardenberg en Wouter de Jong. EventSummit is hét eendaagse platform van de eventbranche en vindt dit jaar plaats op 9 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Sprekershuys: Talitha Muusse

Pit, energie en een uitdager om niet in problemen, maar oplossingen te denken! Talitha heeft van haar passie werk gemaakt; vanuit haar onderneming 'Energieboot' koppelt ze meer dan vijftig bedrijven aan young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen.   

Quality Bookings: Allan Hardenberg‍‍

Allan Hardenberg, directeur en medeoprichter van ALDA, is al decennia lang een belangrijke speler binnen de internationale evenementenindustrie. Allan heeft een inspirerend verhaal als ondernemer in de evenementenbranche. 

DeSpreker.nl: Wouter de Jong‍‍

Wouter de Jong is auteur van de bestseller reeks 'Mindgym-Dé sportschool voor je geest' - verbetert jouw mentale conditie met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness en positieve psychologie! Het effect? Meer focus, rust én energie! 

Van eventprofessional naar spreker

EventSummit medeoprichter Arjen Lemstra heeft de afgelopen maanden de opleiding Talk like a Pro gevolgd bij de SpeakersClub. Op 9 februari staat hij samen met 4 andere sprekers van de toekomst op het podium van Theater Warenar in Wassenaar. Het wordt een zeer inspirerende middag met 5 uiteenlopende keynotes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!