IJzeren Man Vught verwelkomt Madame ZitaIJzeren Man Vught verwelkomt Madame Zita
Back Back Nieuws

IJzeren Man Vught verwelkomt Madame Zita

10 maart 2023

Afgelopen winter heeft de IJzeren Man niet stilgezeten. Sterker nog, er is hard gewerkt aan de bouw van een nieuw restaurant. Naast het IJM Strandhuys restaurant & Strandpaviljoen eventzalen kunnen zowel particuliere als zakelijke gezelschappen nu ook bij ‘Madame Zita’ terecht. Madame Zita heeft haar naam te danken aan een voormalig waarzegster uit de tijd van de uitgraving van de IJzeren Man. De komst van het restaurant voorspelt een grote aanwinst te zijn die het aanbod bij de IJzeren Man nóg completer maakt.
 

Met zitplekken voor ruim 750 personen - verdeeld over een terras, serre en restaurant - is het nieuwe restaurant niet alleen geschikt als (familie)restaurant; maar ook inzetbaar als multifunctionele zakelijke locatie. Treed binnen in de wondere wereld van Madame Zita. 

Inspirerende locatie

Weg met de grijze vergaderruimtes, de koffie uit een machine op kantoor en als lunch een boterham uit je lunchbox. De beste ideeën ontstaan immers in een inspirerende omgeving. Plan de zakelijke lunch buiten de deur, ga met het hele team uit eten of vier die vrIJMibo eens ergens anders. Bij Madame Zita kijk je je ogen uit. Niet alleen het interieur is een plaatje, ook de gerechten zijn met zorg samengesteld en zullen je positief verrassen. Kortom: bijzondere gerechten in een sfeervolle ambiance. Wat ligt er voor jou in het verschiet? 

Zet die extra stap met het team

Met ruimte beschikbaar op het terras, in de serre en in het restaurant is Madame Zita ook meer dan geschikt voor teamuitjes zoals een personeelsfeest, borrel of etentje na een teambuilding activiteit met IJM Outdoor. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!