ID310 organiseert meer dan geslaagde TPS OPEN AIRID310 organiseert meer dan geslaagde TPS OPEN AIR
Back Back Nieuws

ID310 organiseert meer dan geslaagde TPS OPEN AIR

20 juni 2018

Een aantal keer per jaar organiseert TPS, detacheerder in de financiële sector, een bedrijfsfeest voor haar medewerkers. Dit jaar besloot het bedrijf vanwege haar snelle groei één groot event te organiseren. ID310 mocht een voorstel doen en organiseerde vervolgens bedrijfsfestival TPS OPEN AIR op Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Festival vibe

Eind van de middag betraden de eerste bezoekers het festivalterrein, nieuwsgierig naar het programma wat hen te wachten stond. Het fortterrein was versierd met sfeervolle lichtjes en verspreid over het terrein waren palletbarren te vinden. Speciaal voor deze gelegenheid werd een deel van de bunker omgetoverd tot kroketterie, met daar omheen diverse karakteristieke foodtrucks. Het noordelijkste punt van het terrein was ingericht als lounge area, met lekkere zitjes en akoestische optredens van singer-songwriters kon men hier heerlijk ontspannen. Tussen de bunkers, oliedrums, palletbarriers en begroeiing werd gelasergamed.

Knallende afsluiting

Op de mainstage traden bekende Nederlandse artiesten zoals Chef’Special en Ronnie Flex op. De avond werd afgesloten met een knallend optreden van Dave Roelvink op het podium in de Artillerieloods.

ID310 kijkt terug op een succesvolle eerste editie van het bedrijfsfestival.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!