Ice EXPO en Roetsjbaan op ScheveningenIce EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen
Back Back Nieuws

Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen

24 november 2017

De ruim 500m2 grote ijssculpturenexpositie Ice EXPO wordt geopend door wethouder Boudewijn Revis en radio-dj Justin Verkijk op het Scheveningse strand naast de Pier. De opening vindt plaats op zaterdag 2 december om 15.30 uur. Bijzonder aan de ijssculpturen expositie dit jaar is het thema Feest aan Zee *200 jaar badplaats. De expositie neemt bezoekers mee langs de Scheveningse hoogtepunten van toen en nu. Tijdens de opening wordt er een Ice Carving Demo gegeven door een professionele Ice Carver.

30 Meter lange ijsglijbaan

Diezelfde middag opent social influencer Florine Duif (bekend van o.a. Mompany) rond 15.00 uur de naast gelegen 'Roetsjbaan': een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard naast de Pier. Samen met haar dochter en Sinterklaas zal zij op tubes van de imposante ijsglijbaan afglijden.

Cool Event Scheveningen

Op 11 november werd met de feestelijke opening van de schaatsbaan op het Kurhausplein het startschot gegeven voor het Cool Event. Vanaf daar is men in twee minuten bij de Ice EXPO en 'Roetsjbaan' op de boulevard. Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende het winterse evenement diverse activiteiten georganiseerd in Scheveningen. Cool Event is geopend tot en met 21 januari. Voor meer informatie zie www.cooleventscheveningen.nl

Programma

15:00 uur: ontvangst met borrel in de winterstrandtent bij de Ice EXPO
15:15 uur: opening Roetsjbaan door social influencer Florine Duif
15:30 uur: officiële opening door wethouder Boudewijn Revis en Justin Verkijk
15.30 uur: Uitreiking 1e editie Cool Event Magazine
15.35 uur: live optreden van o.a. Pat Smit
17:00 uur: einde borrel

Over Cool Event

Dit jaar vindt de 11e editie van het Cool Event plaats in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D'Alba en zijn team hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Bijzonder dit jaar is de samenwerking met stichting Feest aan Zee - 200 jaar badplaats. Daarnaast wordt Cool Event mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, BKS Parking, Stichting Feest aan Zee, Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (project IJstijd), Buitengewoon Scheveningen, Belangenvereniging Kurhausplein en Palace Promenade.

Foto > PR

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!