Huur je eigen park bij Center ParcsHuur je eigen park bij Center Parcs
Back Back Nieuws

Huur je eigen park bij Center Parcs

14 december 2018

Een eigen park afhuren, voor bijvoorbeeld een 10-jarig jubileum van het bedrijf, een relatie evenement of jaarlijkse kick-off het kan bij Center Parcs.

‘De General Manager van een park blijft uiteraard aan het roer, maar deelt deze functie graag voor een paar dagen met de organisator van het evenement die de rol van loco burgemeester mag innemen. Tijdens de park uitkoop, staan alle faciliteiten van het park, in goed overleg, tot de beschikking van onze opdrachtgever. Samen creëren wij op basis van alle wensen ‘een eigen dorp’ met 'alles' onder 1 dak. Wij zullen gedurende het verblijf de bestaande locaties zo optimaal mogelijk inzetten maar geloof mij: je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk met ‘jouw eigen park! En wij vertellen hier graag meer over’ vertelt Eelco van Schellebeek, Sales Manager Business Solutions B2B & Events, enthousiast.

Uitgelicht: Center Parcs Limburgse Peel

Afgelopen zomer is Center Parcs Limburgse Peel volledig gerenoveerd en mede door de compactheid is het park uitermate geschikt om volledig af te huren. De 500 cottages zijn allemaal onder handen genomen en voorzien de gasten van alle gemakken. De centrale faciliteiten van de Market Dome, zoals de restaurants, Aqua Mundo, de event lounge en het Business Center worden dankzij een sfeervolle en duurzame Bamboe koepel perfect met elkaar verbonden. En dit alles onder 1 dak. De multifunctionele sporthal is eveneens flink gemoderniseerd en geschikt voor grotere groepen. Het totaalplaatje dat Center Parcs Limburgse Peel te bieden heeft, maakt dit park geschikt voor verschillende evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!