Back Back Nieuws

Hutten groeit en zo ook de directie

10 oktober 2012
Binnen het managementteam van Hutten B.V. te Veghel zullen zich tussen 1 oktober 2012 en 1 januari 2013 een aantal personeelswisselingen voordoen. Deze wisselingen hebben te maken met de groei, verbreding van de diensten en verdere professionalisering van de organisatie.
 
Per 1 oktober 2012 is de heer Ton Leemans benoemd in de functie van Operationeel Directeur Exclusieve Catering.  Hij volgt de functie op van Natasja Dijkmans die na tien jaar Hutten heeft verlaten.
 
De heer Frank Veldhof is aangetrokken om de functie van Directeur Business Catering (regio Noord) & Hospitality Services te bekleden. De heer Collin Schoonens is de afgelopen vijf jaar verantwoordelijk geweest als Directeur Business Catering (regio Noord) en Hospitality Services maar zal per 1 januari 2013 officieel in de rol treden van Directeur Commercie.
 
Tevens zal per 1 januari 2013 de heer Jan Loeff worden benoemd in de functie van Directeur Foodcare. Jan is de afgelopen tien jaar binnen Hutten verantwoordelijk geweest voor Commercie Business Catering.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!