Back Back Nieuws

Hulskamp en UbiCast creëren toegevoegde waarde

29 april 2016
De wereld verandert en afstanden worden steeds kleiner. Daarmee stijgt de vraag naar streamingoplossingen binnen de corporate markt, gezondheidszorg, eventbranche en het onderwijs enorm. Of het nu gaat om e-learning, het trainen en informeren van medewerkers verspreid over de wereld; webcasting is een krachtig bewezen communicatiemiddel.

Om aan deze stijgende vraag te voldoen heeft Hulskamp Audiovisueel in UbiCast de juiste partner gevonden. UbiCast biedt kwalitatief hoogwaardige oplossingen tegen een concurrerende prijs op gebied van recording, streaming en archivering.

Ook voor kleinere bedrijven
Met de UbiCast oplossingen kan iedere organisatie profiteren van de voordelen van (live) streaming verrijkt door de HD RichMedia player. De mogelijkheden zijn schaalbaar en daardoor niet alleen geschikt voor universiteiten, ziekenhuizen of multinationals maar zeker ook voor kleinere bedrijven en kleinschaligere opleidingsinstituten.

Mogelijkheden
De gebruiker creëert met UbiCast hoge kwaliteit video’s van o.a. presentaties, lectures, vergaderingen, colleges, etc., die in een handomdraai volledig branded kunnen worden verspreid naar ieder type device. Denk hierbij aan smartphones, tablets, laptops en pc’s. Daarnaast beschikt UbiCast over een Social Player die uitgebreide mogelijkheden heeft voor interactie met de kijker zoals bijvoorbeeld polls, persoonlijke feedback of aantekeningen bij de content én is het mogelijk om evaluatieformulieren of twitter feeds toe te voegen.

‘In Ubicast hebben wij een goede strategische partner gevonden, waarmee wij voor onze opdrachtgevers echt toegevoegde waarde creëren op streaming niveau. Autocam mogelijkheden waarbij een camera de spreker live volgt, het automatisch genereren van dynamische content; eigenschappen die deze streamingoplossing echt competitief maken. UbiCast draagt bij aan een interactieve beleving die de kijker helpt om de informatie beter in zichzelf op te nemen’, vertelt Femke den Neijsel (commercieel manager).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!