Back Back Nieuws

HSMAI biedt 6-daagse commerciële training kostenneutraal aan

03 februari 2012
Beroepsorganisatie HSMAI Nederland komt in een tijd dat vrijwel alles in het teken van verkoop staat, met een bijzonder aanbod voor de hele Nederlands Gastvrijheid-branche. Zij biedt het bedrijfsleven de keuze uit twee commerciële 6 daagse programma’s op HBO niveau (inclusief assessment, coaching en getuigschrift) ter waarde van € 2.750.- volkomen kostenneutraal aan.

 

Actueel aanbod

Het kost de werkgever dus niets. ‘Aantrekkelijker kunnen we het echt niet maken. De volgende stap zou zijn dat we er geld bij gaan leggen als men het programma volgt, maar dat gaat zelfs ons een stapje te ver’, aldus managing director Hans Poortvliet. De programma’s omvatten een actueel aanbod dat inspeelt op de huidige tijdsgeest waarin verkoopkennis en -technieken alleen maar belangrijker worden. Zo wordt er ingegaan op o.a. de laatste Sales technieken en komen onderwerpen als ‘emotive selling’ en een optimale toepassing van de social media uitgebreid aan bod.

 

Resultaten

Deelnemers leren o.a. succesvoller verkopen, meer rendement uit relaties met strategische accounts te halen, zichzelf en het bedrijf maximaal effectief te profileren op social media en vele andere praktische toepassingen in het dagelijkse werk.

 

Voor wie bedoeld?

Voor elke sales & marketing professional binnen de Gastvrijheidsector of Beleveniseconomie met 1 tot enkele jaren saleservaring. Poortvliet: ‘Een dergelijke training zonder kosten volgen in een tijd dat persoonlijke ontwikkeling voorop staat, succesvol verkopen topprioriteit heeft en (training) budgetten onder druk staan. Deze kans moet je pakken. Je bent gek als je het niet doet’.

 

Kijk voor meer informatie over www.jebentgekalsjehetnietdoet.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!