Back Back Nieuws

Hotelweek 2014 in november met groter aanbod dan ooit

29 oktober 2013
De 6e editie van HotelWeek gaat op dinsdag 5 november van start. Een week lang kan heel Nederland via HotelWeek.nl luxe 4- en 5-sterrenhotels boeken voor een paar tientjes. Nieuw dit jaar is de bestemming Oostenrijk en de mogelijkheid om een overnachting te boeken tijdens Oud & Nieuw. Met ruim 265 deelnemende hotels is de diversiteit van HotelWeek groter dan ooit.

Groter aanbod 
De 6e editie van HotelWeek.nl wordt getypeerd door het grote aanbod. Het aanbod van 5-sterrenhotels is gestegen naar maar liefst 24 hotels, de tophotels van vorig jaar zijn behouden én er zijn hotels bijgekomen die voor het eerst meedoen aan HotelWeek. Het 5-sterrenhotel Mainport Design Rotterdam is bijvoorbeeld nieuw in de lijst en 5-sterrenhotel Nikko Düsseldorf doet ook weer mee aan HotelWeek. Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer.

Naast overnachten in de Benelux, Duitsland of Frankrijk is er dit jaar ook de optie om Oostenrijk te boeken. Bestemmingen Amsterdam, Brussel, Keulen en Düsseldorf komen uiteraard weer in de lijst voor. Nog een vernieuwing aan deze editie is de mogelijkheid om te overnachten tijdens Oud & Nieuw in bijvoorbeeld Maastricht of Utrecht.

HotelWeek 2014 start 5 november
De boekingssite van HotelWeek 2014 wordt dinsdag 5 november 2013 10.00 uur gelanceerd. Vanaf dat moment worden alle deelnemende hotels bekendgemaakt. Tot dinsdag 12 november 2013 18.00 uur is het mogelijk om een luxe verblijf te boeken. De aankomstperiode is van dinsdag 31 december 2013 t/m zondag 12 januari 2014. HotelWeek.nl biedt 4-sterrenhotels voor 25 euro en 5-sterrenhotels voor 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt. VIP-arrangementen zijn te boeken vanaf 50 euro per persoon. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief reserveringskosten.

Partners HotelWeek.nl
HotelWeek 2014 is een initiatief van HotelSpecials.nl. Deze jaarlijkse hotelactie wordt mede mogelijk gemaakt door HotelAanbiedingen.nl en De Telegraaf en is bekend van 100% NL, Sky Radio en Q-music.

Foto: Het 5-sterrenhotel Mainport Design Rotterdam is dit jaar nieuw in de lijst

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!