Hotel Haarhuis viert 100-jarig jubileumHotel Haarhuis viert 100-jarig jubileum
Back Back Nieuws

Hotel Haarhuis viert 100-jarig jubileum

02 mei 2018

1 Mei was het precies 100 jaar geleden dat Hotel Haarhuis haar deuren opende. Een mooi jubileum dat het hotel groots heeft gevierd met jong en oud!

Na maanden voorbereiding, was het maandagavond eindelijk zover. Er kon officieel afgeteld worden naar 1 mei. Dit werd gedaan met een lichtshow en met een digitale klok op het grote scherm aan de voorzijde van het hotel. Wethouder Ine van Burgsteden was hierbij aanwezig en had het genoegen om, op klokslag 0:00 uur, samen met directeur-eigenaar Arjen de Vries het jubileumlogo van het hotel op het dak te onthullen.

Oud-medewerkers reünie

Rondom het jubileum heeft Hotel Haarhuis een reeks aan festiviteiten opgezet. Zo werd het jubileum officieel gestart op 22 april jl. met een oud-medewerkers reünie. Na een lange zoektocht wist het hotel in totaal ca. 100 oud-medewerkers bij elkaar te brengen. Tijdens een gezellige middag konden de oud-medewerkers samen herinneringen ophalen en genieten van muziek, activiteiten en food & drinks.

De 100-jarige trakteert 100-jarigen

Onder het motto 'de 100-jarige trakteert 100-jarigen' heeft Hotel Haarhuis achttien 100+ jarigen in Arnhem kunnen traceren via de ouderen tehuizen in Arnhem. Deze achttien leeftijdsgenoten werden in de ochtend van 1 mei verrast met een speciale jubileumtaart. Daarnaast gingen zes van deze 100-jarigen mee naar het hotel voor een feestelijke High Tea.

Opening nieuwe kamers

Naast alle festiviteiten rondom het jubileum heeft het hotel op maandag 30 april zes nieuwe kamers geopend. Op de bovenste verdieping zijn vier long stay kamers (Superior Plus) en twee luxe wellness kamers (Superior Deluxe) gerealiseerd. De twee Superior Deluxe kamers hebben een Spa/wellness uitstraling en beschikken over een sauna, whirlpool, soundbar en een dakterras. Het uitzicht vanaf deze kamers over de binnenstad op deze hoogte is fenomenaal. De kamers zijn uitermate geschikt voor gasten, zowel zakelijk als privé, die wat meer luxe/ comfort zoeken, tevens dienen deze kamers uitstekend als bruidssuite.

De vier Superior Plus kamers zijn net als de reeds bestaande Superior kamers voorzien van alle comfort en beschikken over een eigen kitchenette. Deze ruime kamer is uitermate geschikt voor de zakelijke gast die langer in Arnhem wil verblijven, maar toch enigszins een huiselijk gevoel wil ervaren.

Directeur Arjen de Vries: 'Wij zijn zeer verheugd dat we deze luxere kamertypes kunnen toevoegen aan ons assortiment en dat we hiermee een unieke beleving in onze prachtige stad kunnen aanbieden.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!