Holiday Inn Leiden heeft nieuwe investeerdersHoliday Inn Leiden heeft nieuwe investeerders
Back Back Nieuws

Holiday Inn Leiden heeft nieuwe investeerders

21 april 2017

Chinese investeerders hebben het grootste hotel in Leiden overgenomen. Het is de eerste investering van deze groep in Nederland. Holei Holding verkocht het 200-kamers tellende Holiday Inn hotel samen met het naastgelegen ECC (Event & Convention Center Leiden).

Succesvol bestaan

De deuren van Holiday Inn Leiden werden officieel in 1968 geopend, als eerste Holiday Inn hotel op het Europese continent. Sindsdien heeft het hotel zich continu ontwikkeld en al vele renovaties ondergaan. Hierdoor is Holiday Inn Leiden uitgegroeid tot het succesvolste viersterren hotel- en congrescentrum in de regio. Holiday Inn Leiden bestaat uit 200 kamers, 14 vergaderzalen, een groot Event & Convention Center (ECC), restaurant, bar, lounge, fitness center en verschillende recreatieve faciliteiten met onder andere zwembad, sauna en Jungle club voor de kinderen.

Opvallende kwaliteit

'Deze overname door Chinese investeerders is een belangrijke stap voor de Nederlandse hotelmarkt. Het bevestigt dat de hoge kwaliteit van onze hotels niet onopgemerkt blijft voor buitenlandse investeerders', aldus Max Worms, General Manager Holiday Inn Leiden en ECC Leiden. 'Holiday Inn Leiden is en blijft als zelfstandig franchise hotel verbonden aan de grootste hotelketen ter wereld, Intercontinental Hotels Group (IHG). Onze gasten zullen wij onveranderd een warm welkom heten en laten genieten van ons hoge service niveau'.

Over IHG

Intercontinental Hotels Group bestaat uit meer dan 5000 hotels in 100 landen. De hotels zijn in eigendom van, al dan niet met een management contract, of hebben een franchise overeenkomst met IHG.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!