Hofclub Werken & Vergaderen Woerden breidt verder uitHofclub Werken & Vergaderen Woerden breidt verder uit
Back Back Nieuws

Hofclub Werken & Vergaderen Woerden breidt verder uit

25 maart 2021

Hofclub Werken & Vergaderen locatie Woerden gaat verder uitbreiden en gaat zich meer richten op de verhuur van kantoren op de Zaagmolen 4 te Woerden. Wegens aanhoudende vraag naar kantoorruimten met vergadermogelijkheden in de markt is hiertoe besloten.

‘We merken dat steeds meer organisaties op zoek gaan naar nieuwe (kleinere) kantoorruimten met mogelijkheid tot vergaderen, zodat de positieve trend van het thuiswerken anno 2021 door blijft gaan. Kantoor wordt meer een ontmoetingsplek om met elkaar te overleggen. Wij bewegen graag mee met de behoeften uit de markt’, aldus Arnoud van Raak, algemeen directeur van het Hofclub Werken & Vergaderen concept. 

200 m² extra ruimte

De in totaal 200 m² extra ruimte om te werken en te vergaderen kunnen zo worden ingericht dat er prachtige, ruime en lichte kantoren worden gerealiseerd, maar ze kunnen ook dienen als vergaderruimten. Alle ruimten zijn bereikbaar via de gezamenlijke lounge waar elke werkdag een vast team zit voor ontvangst en ondersteuning. Daarnaast is er ook één kantoor beschikbaar dat bestaat uit twee ruimten met een eigen entree, pantry en toilet. Hofclub Werken & Vergaderen biedt kantoren aan die variëren van vijf tot veertien werkplekken.

Hofclub Werken & Vergaderen

De sfeervolle werk- en vergaderlocatie aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden startte eind 2014 met (flex)werkplekken. De afgelopen jaren zijn hier compleet ingerichte kantoorunits aan toegevoegd, wat resulteert in tevreden huurders die ook gebruikmaken van de all-in faciliteiten. Hofclub Werken & Vergaderen telt tien vaste huurders en een flink aantal flexwerkers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!