Hoe de huisstijl van jouw bedrijf impact op evenementen creëertHoe de huisstijl van jouw bedrijf impact op evenementen creëert
Back Back Nieuws

Hoe de huisstijl van jouw bedrijf impact op evenementen creëert

08 maart 2024

Maak je met je bedrijf maar al te graag impact op evenementen? Daar kan je huisstijl voor een deel aan bijdragen. Want pak je dit een keer écht goed aan, dan zorg je ervoor dat je opvalt en dat je je net even wat beter kunt onderscheiden van de concurrenten. Redenen genoeg om daar een keer kritisch naar te kijken en alle mogelijke opties op een rijtje te zetten. Om je daar wat meer wegwijs in te maken, zetten we een paar handige punten van aandacht voor je op een rijtje.

Jouw bedrijf kan uit duizenden worden herkend als je de huisstijl goed terug laat komen

Zorg je ervoor dat je de huisstijl van je bedrijf goed zichtbaar maakt tijdens een evenement? Dan kan het zomaar zo zijn dat je bedrijf uit duizenden kan worden herkend door de bezoekers van het evenement. Zo kun je bijvoorbeeld op een erg slimme manier gebruik maken van die ene kenmerkende kleur van je huisstijl. Of je laat een bijzondere quote of de naam van je bedrijf prominent terugkomen. En als het aankomt op het maken van impact op een event, kan dat op verschillende manieren. Denk daarbij aan het drukken van: 

  • Afzetlint

  • Stickers

  • Etiketten

  • Naamstickers

  • Wobbler

  • Stand

Investeer nu alvast in de nodige tools die je tijdens een zakelijke evenement in kunt zetten

Om een zakelijk evenement tot een succes te kunnen rekenen, is het slim om nu alvast een keer na te gaan denken over de tools die je graag in wilt zetten. Je kunt daarbij denken aan etiketten bestellen, die je vervolgens helemaal zelf op maat kunt ontwerpen. Hierdoor kun je dus erg makkelijk de door jou gewenste kleuren en het logo van het bedrijf op het etiket terug laten komen. De etiketten zijn in zowel kleine oplages als grote oplages te koop, zodat er altijd wel een passende oplossing te vinden is. Weet je al goed hoeveel etiketten je graag wilt bestellen? 

Ga voor het beste van het beste en bestel de nodige tools via een specialist

Haal je maar al te graag alvast de nodige tools in huis waarmee je de huisstijl op een evenement kunt boosten? Zorg er dan altijd voor dat je dit doet via een specialist. De bedrukte items worden in de perfecte kleur geleverd en de bedrukking is ook nog eens van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je materiaal het evenement zonder kleerscheuren doorstaat en dat bijvoorbeeld UV of regen geen impact hebben op de uitstraling van je materiaal. En dat is natuurlijk hetgeen waar je naar op zoek bent.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!