Back Back Nieuws

Het 'nieuwe organiseren' is een succes tijdens Effect Ivent 2011

26 januari 2011
Effect Ivent biedt een platform voor een ieder die zich binnen de evenementenbranche wil blijven ontplooien, up-to-date wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen en wil sparren met 'collega' organisatoren. Vorige week vond Effect Ivent 2011 plaats in De Glazen Ruimte in Maarssen met het thema: 'Het nieuwe organiseren'.

 

Persoonlijke innovatie

Binnen dit thema volgende ruim 80 evenementenorganisatoren zes verschillende verdiepingsworkshops. Zo kwam aan bod hoe social media ingezet kan worden ten behoeve van de marketing van je event, werd gebrainstormd over de manier van begroten in tijden van crisis (kosten verlagen of opbrengsten verhogen), was het mogelijk om te werken aan je persoonlijke innovatie en werden er nieuwe technische mogelijkheden besproken en getoond.

 

Interactieve communicatie

Nieuwe media toepassingen zijn aan den lijve ondervonden: zo werd tijdens de paneldiscussie een filmpje naar de mobiele telefoons van de deelnemers gestuurd over de ontvangstlunch. Op deze manier werd gedurende het evenement vier filmpjes van elk een minuut getoond en werd het bedankje de dag erna ook per mobiele telefoon gestuurd.

 

Deze filmpjes en een foto-impressie is te vinden op www.effectivent.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!