Het MOVE team wordt versterktHet MOVE team wordt versterkt
Back Back Nieuws

Het MOVE team wordt versterkt

21 februari 2017

Sinds begin deze maand is er een nieuwe eventprofessional aangehaakt bij het huidige MOVE  team. Haar naam is Marijn Klouwen. Deze dame heeft kilometers gemaakt in de eventbranche en een waardevol netwerk, dat het team gaat versterken. Met het aantrekken van Marijn als senior projectmanager kan MOVE haar huidige klanten nog beter op strategisch, conceptueel en productioneel niveau adviseren.

Over Marijn

Marijn heeft ruim 10 jaar relevante ervaring in de eventbranche en voornamelijk naam gemaakt bij dance4life. Hier was zij als manager events en producties verantwoordelijk voor de creatie, ontwikkeling, en productie van alle in- en externe evenementen van dance4life. Door haar ervaring aan de zijde van een sterk merk kan zij zich goed inleven in de merkstrategie van MOVE's klanten en weet zij als geen ander een doelgroep in beweging te brengen. Bovendien kan Marijn, door haar ervaring op multistakeholder events, haar live marketing kennis binnen MOVE, zowel in events als brand activations toevoegen.

De kracht van MOVE

Door de kracht van MOVE op het gebied van content events wordt de vraag hiernaar steeds groter. Met Marijn aan boord, staat er een nog krachtiger team klaar om klanten te helpen hun marketingstrategie in live events te vertalen. Ook voor de toekomstplannen van MOVE is dit een waardevolle toevoeging. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!