Back Back Nieuws

Het belang van educatie in de evenementenbranche

16 mei 2012
Iedereen die verantwoordelijk is voor het organiseren van evenementen, merkt dat het werkveld van de event professional steeds complexer en uitdagender wordt. Kostenbesparingen, ROI en nieuwe technologieën zijn aan de orde van de dag. Hoe ga je hiermee om als professional? We vroegen het aan Liza Bergman, oprichter en mede-eigenaar van EVENTS Academy.

 

Toegevoegde waarde

Liza Bergman: ‘Op organisatieniveau merken we dat het belang van samenwerken, kennisontwikkeling en kennisdeling binnen de branche toeneemt. Op individueel niveau is het belangrijk dat event professionals hun eigen toegevoegde waarde helder hebben in termen van cijfers (ROI) en daarmee het rendement van hun evenement richting opdrachtgevers inzichtelijk kunnen maken. Dat is waar de markt nu om vraagt.’

 

Opleidingen en trainingen in aantocht

EVENTS Academy biedt sinds dit jaar praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan voor event professionals. Zo organiseert zij op dinsdag 29 mei a.s. de Training ROI en Effectiviteit. Deze training maakt tevens onderdeel uit van de Opleiding Event Management, die op dezelfde dag start. Tijdens deze 5-daagse opleiding (verspreid over 5 weken) leer je creativiteit te combineren met structuur en het rendement van jouw evenement inzichtelijk te maken.

 

Speciale aanbieding

Speciaal voor de lezers van High Profile Events en bezoekers van www.events.nl geldt een last-minute aanbieding van 15% korting voor de Opleiding Event Management. Gebruik hiervoor de volgende kortingscode op het inschrijfformulier: HighProfileEvents2012. Kijk voor meer informatie op: www.eventsacademy.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!