Heroes Dutch Comic Con presenteert stemactrice Carolina RavassaHeroes Dutch Comic Con presenteert stemactrice Carolina Ravassa
Back Back Nieuws

Heroes Dutch Comic Con presenteert stemactrice Carolina Ravassa

29 januari 2020

De eerste special guest voor de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con is bekend. Stemactrice Carolina Ravassa, beter bekend als Overwatch-personage Sombra, komt langs bij de grootste comic con van Nederland op 28 en 29 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Sombra 

De Colombiaanse actrice Carolina Ravassa zal bij de gamefans geen onbekende naam zijn met haar werk voor de mateloos populaire first-person shooter Overwatch, waarvoor zij haar stem leende aan personage Sombra. Ook sprak zij ook de rol van Tatiana Martinez in voor het bekende computerspel Grand Theft Auto V en had ze een kleine rol in third-person shooter Max Payne 3.

Divers CV

Carolina heeft een zeer divers CV opgebouwd met rollen in televisieseries The Affair (2014) en Sci-Fi thriller Mr. Robot (2017). Ze produceerde, regisseerde en speelde in de webserie Hispanglosaxon (2015), welke de Imagen Award voor ‘Beste Webserie’ in ontvangst mocht nemen. Op het grote scherm was de actrice te zien in Havana Darkness (2018), El Gallo (2018) en Saint Nicholas (2018).

Q&A

Carolina Ravassa is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen haar ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met haar op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!