Headliners van Glanamundo Wereldfestival bekendHeadliners van Glanamundo Wereldfestival bekend
Back Back Nieuws

Headliners van Glanamundo Wereldfestival bekend

21 juni 2018

De programmering van de 2de editie van het Glanamundo Wereldfestival is bekend. De hoofdact dit jaar is Rolf Sanchez. Een Nederlandse Latin zanger die momenteel in Miami woont waar hij samenwerkt met Guianko Gómez, de producer van Marc Anthony. In 2011 deed hij nog mee aan X Factor en eindigde hij op de derde plek. Vandaag de dag focust hij zich volledig op de ‘latin sound’ en met succes! Begin vorig jaar heeft Rolf een platencontract getekend bij Sony en kreeg hij een platenlabel bij de ‘Latin Pulse Group’. 

World tour  

Het grootste springkussen ter wereld staat deze zomer in Geleen. De ‘World Tour’, zoals het springkussen officieel heet, heeft een afmeting van 42 bij 20 meter en is 8 meter hoog. Daarmee is het officieel het grootste springkussen ter wereld. Het springkussen bestaat uit verschillende bezienswaardigheden uit de wereld. In een vogelvlucht kun je een bezoekje brengen aan de dieren in Afrika, de piramides in Egypte of de Chinese muur. Maar ook de Tower Bridge, de Eiffeltoren, het Colosseum, de Hollandse molen en de Noordpool ontbreken niet.

Wereldmarkt 

En om het festival compleet te maken, vindt er ook een wereldmarkt plaats. Deze kleurrijke, multiculturele markt zal een gevarieerd aanbod brengen op het gebied van kleding, sierraden, instrumenten, kunst, interieurdesign enzovoort. Vaak op authentieke wijze gemaakt door de lokale bevolking uit een 3de wereldland, waarbij de opbrengst ten goede komt aan een goedendoelenstichting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!