Haka is de nieuwe koffieHaka is de nieuwe koffie
Back Back Nieuws

Haka is de nieuwe koffie

25 september 2017

Postillion Hotels Nederland introduceert een ludiek vergaderconcept: 'Brain Breaks'. Shiatsu, Yoga, Haka, Balloon en Brass Breaks zorgen voor meer creativiteit en energie in vergaderingen. Het faciliteren van meetings is een van de kernactiviteiten van Postillion Hotels Nederland en met dans, muziek en ontspanning wil de keten vergaderen nu effectiever en doeltreffender maken.

‘Brain Breaks’ zijn prikkelende energizers die zorgen dat een vergadering met de juiste concentratie wordt voortgezet. Door op het goede moment een time-out te organiseren, blijven deelnemers scherp en gefocust. De Haka Break is een energizer waarbij de nadruk ligt op bewegen. Er worden krachtige en dynamische stukken uit de beroemde 'Ka Mate' Haka gebruikt. Doordat de deelnemers samen in beweging komen, roept de workshop snel veel energie op. Tijdens de Yoga Break komen de deelnemers tot rust door meditatie en verschillende yoga-oefeningen. Ze worden zich bewust van hun ademhaling en gedachten en voelen zich na de break opgewekt en energiek. Daarnaast zijn er Balloon, Brass en Shiatsu Breaks die - allemaal op geheel eigen wijze - bijdragen aan effectief vergaderen. 

Effectief en inspirerend

Na een aantal uren stevig vergaderen, krijgen deelnemers vaak concentratieproblemen. Postillion Hotels Nederland wil hier als vergaderexpert iets aan veranderen. Erik-Jan Ginjaar, directeur van Postillion Hotels Nederland: 'Postillion is een bedrijf waar jong talent kan ondernemen met een tikkeltje lef, en dit concept is daar een buitengewoon goed voorbeeld van. Eerder introduceerden we al ''Brain Food'', gezonde gerechten en hapjes met zorgvuldig gekozen ingrediënten die extra energie geven. Met het concept ''Brain Breaks'' gaan we nu nog een stap verder en maken we vergaderen effectief, leuk en inspirerend.'

Vergaderarrangementen met 'Brain Breaks' zijn te boeken bij Postillion Hotel Amsterdam. De intentie is om het concept uit te rollen naar de andere locaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!