Haal 76 keer de horeca in huisHaal 76 keer de horeca in huis
Back Back Nieuws

Haal 76 keer de horeca in huis

17 mei 2021

Haal de horeca in huis met Hét enige echte Bredase kookboek. 076 Gerechten is een lokaal initiatief dat in, met en voor Breda is gemaakt. Het is opgezet door Bodine en Thom; twee jonge, enthousiaste ondernemers.

Jij mag 76 keer raden hoeveel top recepten er in dit kookboek komen te staan. Precies! 076 Recepten uit lokale keukens uit Breda. Een luxe kookboek dat net als ons mooi Breda thuis is van alle markten. In, met en voor Breda zijn wij aan de slag gegaan om een kookboek te maken waar iedere Local trots op kan zijn.

Duik je eigen keuken in, bereid de gerechten van jouw favoriete zaak en kijk of jij jouw favoriete gerecht beter kan maken dan de chef! Dit kookboek staat vol Bredase recepten die niet eerder zijn prijsgegeven en maken van jou een echte chef.

Wat vind je terug in het kookboek?

Naast de 076 overheerlijke recepten staat het kookboek vol met heerlijke dranksuggesties door verschillende drankkenners uit Breda. Van een wijngaard tot onze brouwerijen. Wij wijzen de weg naar lokale topproducten die jouw gerechten lokaler maken dan ooit tevoren. Local Taste is bewust bezig met haar voedsel, wij vinden het belangrijk dat we niet zomaar iets weggooien. Ook daar hebben wij een leuke oplossing voor gevonden.

Versla jij de chef?

Dit is de uitdaging die je aangaat bij het kopen van het kookboek. Duik je eigen keuken in en bereid de gerechten waar je normaal in de horeca van geniet. Ga vervolgens uit eten bij de horecazaak en ontdek zelf of jij beter bent dan de chef.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!