Growth Hacking geeft je sales & marketing een enorme boostGrowth Hacking geeft je sales & marketing een enorme boost
Back Back Nieuws

Growth Hacking geeft je sales & marketing een enorme boost

20 november 2019

Growth Hacking: de ultieme wijze om je sales & marketing met behulp van Social Media een enorme boost te geven, met minimaal budget. Experience Marketing specialist Mike Stern van Branding Experience weet er alles van en tovert ook jou na een van zijn Masterclasses om tot een kenner. Kortom, een Masterclass die je als sales, marketing- of eventmanager niet wil missen!

Wat weet jij al van Growth Hacking? Na de Masterclass van Mike Stern ga je de deur uit met een hoop handvatten om jouw sales en marketing naar een hoger plan te tillen. Na afloop ontvang je ook nog eens 4 NIMA PE punten & het certificaat Social Media Smarketingwise. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen, met een first come first serve-systeem.

A’DAM&Co

De Growth Hacking Masterclasses van Branding Experience worden onder andere aangeboden als onderdeel van het programma van de membership club A’DAM & co in de ADAM-toren in Amsterdam Noord. Met een spectaculair uitzicht over het IJ als back drop, leert Mike Stern – aangevuld door de specifieke kennis van Online Marketing Bureau Whello - de aanwezigen de fijne kneepjes van Growth Hacking.

In-company Masterclasses

Branding Experience verzorgt ook in-company masterclasses. Iets voor jouw bedrijf? De masterclasses zijn volledig maatwerk – helemaal aan te passen aan het kennisniveau van jouw team.

Beurzen en Evenementen Smarketing

Op 26 november organiseren Lost Exhibitors, Branding Experience en Whello een speciale Masterclass Social Media Growth Hacking voor beurzen en evenementen. Tijdens deze Masterclass kun je ontdekken hoe je met behulp van de nieuwste ontwikkelingen en strategieën een snellere ROI uit deze kanalen kunt halen.

Deze Masterclass Social Media Growth Hacking gaat zich specifiek richten op beurzen en events in combinatie met Online- en Social Media Smarketing.

Voor meer informatie en inschrijving: highexperiencesummit.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!