Back Back Nieuws

Griffel Gracht Vermaak presenteert Une Soirée Parisienne

14 juni 2012
Burlesque en Variété zijn weer populair in Nederland. Tot nu toe is er alleen geen avondvullende Revue die dit voor een groot publiek kan bieden. Griffel Gracht Vermaak gaat deze leemte proberen op te vullen. ‘Wij bieden entertainment, balletnummers en live-muziek die doen denken aan het Parijs uit de hoogtijdagen. Met onze eigen kleding, rekwisieten, muziek en choreografieën brengen wij wat u verwacht van de beroemde Parijse shows’, aldus Griffel Gracht Vermaak.

 

Feestavond voor zakelijke markt

‘Wat wij presenteren is een feestavond waarin mensen genieten, drinken, dansen en kijken naar al het moois op het podium. Dit is dus geen Dinnershow, er gaat niemand uit het publiek meedansen op het podium en het is zeker geen ordinaire blootshow. Une Soirée Parisienne is bedoeld voor bedrijfsfeesten vanaf 500 personen en kan in elke geschikte locatie spelen.’ In overleg met de klant kan de show worden uitgebreid met meerdere acts, catering en unieke, bedrijfseigen elementen.

 

Over Griffel Gracht Vermaak

Griffel Gracht Vermaak is een Thema Entertainmentbureau van de broers Edwin en Ronald de Laat. Sinds 2004 bieden zij vermaak op maat, voor kleine en grotere partijen. Door goede relaties met professionals van allerlei pluimage hebben zij deze grote productie op touw weten te zetten. Meer informatie over de show is te vinden op www.unesoireeparisienne.nl.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!