Goes opent VVV-Inspiratiepunt Goes opent VVV-Inspiratiepunt
Back Back Nieuws

Goes opent VVV-Inspiratiepunt

04 december 2018

Met het doorknippen van een lint heeft wethouder Loes Meeuwisse het nieuwe VVV-Inspiratiepunt in Goes met de gezamenlijke entree van het historisch museum officieel geopend. VVV Goes is de afgelopen maanden verbouwd van informatiepunt naar inspiratiepunt, daarnaast is er een gezamenlijke entree gerealiseerd voor het Historisch Museum en de VVV. Deze nieuwe entree moet de gasten inspireren voor een beleving van de omgeving en een bezoek aan het museum.

Zesde VVV-Inspiratiepunt in Zeeland

Het VVV in Goes is de zesde vestiging die is omgetoverd tot de nieuwe formule VVV-Inspiratiepunt van VVV Zeeland. In deze formule speelt de merkstijl Zeeland, Land in Zee een belangrijke rol. In een inspiratiepunt beleeft de gast de verhalen van de stad en omgeving in woord en beeld, en met verschillende interactieve schermen. Goes heeft daarnaast als tweede VVV in Zeeland een eigen 'Green Room'.

Samenwerking met Historische Museum de Bevelanden

Door het realiseren van een gezamenlijke entree voor het museum en de VVV hopen de samenwerkende partijen tot meer gasten in het museum en meer bezoekers in het VVV. De samenwerking met het museum moet leiden tot een kruisbestuiving. Gasten moeten worden verleid tot het brengen van een bezoek aan het museum. Routes, informatie en andere toeristische producten zijn nu ook buiten openingstijden van het VVV beschikbaar voor de gast.

Samenwerking

Om te komen tot de nieuwe invulling van de ruimte hebben museum en VVV in de afgelopen periode een ontwerptraject doorlopen. Daarbij is ook input gevraagd van lokale ondernemers. De vernieuwing is uitgevoerd met behulp van middelen die door de gemeente Goes beschikbaar zijn gesteld.

Over VVV-Inspiratiepunt Goes

In het inspiratiepunt kom je verhalen tegen over Zeeland, Zuid-Beveland en Goes. Denk hierbij aan tips & weetjes over Goes modestad, de inwoners uit de geschiedenis van Goes en de omliggende dorpen, natuur en recreatie- en watersportmogelijkheden. Via interactieve toepassingen (kijkers, video-schermen, touchscreens etc.) krijg je op een leuke manier informatie die je inspireert voor je verblijf in de regio. In de speciale Green Room kun je bovendien op een hele bijzondere manier op de foto.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!