Gezocht: horecapartner voor Podium MozaïekGezocht: horecapartner voor Podium Mozaïek
Back Back Nieuws

Gezocht: horecapartner voor Podium Mozaïek

03 april 2023

Podium Mozaïek is op zoek naar een horecapartner in Amsterdam West! 'Een professionele en creatieve partij die net als ons een warme band heeft, of wil opbouwen, met de buurt en het theater. Een verbinder die samen met ons in dit bijzondere pand en op deze bijzondere plek wil ondernemen', aldus de organisatie.

Over Podium Mozaïek

Podium Mozaïek is een grootstedelijk podium dat stad en land bespeelt met verhalen van nu. De huiskamer van Bos en Lommer. Een vertrouwd theater dat er elke avond anders uitziet. Met onder andere theater, comedy, dans, storytelling, muziek, film, spoken word en festivals als IDFA en Julidans. De uitvalsbasis van jonge theatermakers, fotografen, regisseurs, dansers, muzikanten en andere duizendpoten die het gewend zijn om tussen twee, drie, vier codes tegelijk te switchen en iets te vertellen hebben. Met een hoefijzervormige zaal waar je kapotgaat van het lachen, van ontroering geen woord kan uitbrengen of militant optimistisch het onrecht van de wereld in de ogen kijkt. Ook Podium Mozaïek maakt deel uit van de culturele basisinfrastructuur van Amsterdam.

Horecafunctie en zakelijke verhuur

Naast een theater met eigen programmering en producties vervult Podium Mozaïek ook een horecafunctie en verhuren ze al hun ruimtes aan uiteenlopende partijen. Het horecagedeelte, beter bekend als Café Mozaïek, is een gezellige ontmoetingsplek waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het karakteristieke en monumentale pand huist een modern ruim café met verschillende lounge-hoeken, een uitgebreide bar en professionele keuken. Naast een theaterzaal, waar ruim 300 bezoekers in passen, beschikken de locatie ook over 2 repetitiestudio's en een groot terras.

Foto: Tim Hillege

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!