GenietMee: Zakelijke genietmomenten!GenietMee: Zakelijke genietmomenten!
Back Back Interview

GenietMee: Zakelijke genietmomenten!

21 juni 2022

Altijd vol sprankelende plannen zit ze, Marjolein Kellerhuis van GenietMee. En dat is haar grote kracht, want binnen no time voelt ze haar opdrachtgevers aan en ontstaan de eerste plannen voor een onvergetelijk live-event, meeting of incentive. ‘Een klik met de opdrachtgever is dan ook een voorwaarde om een evenement neer te zetten waarbij alles van begin tot einde klopt!’, zegt ze. Als EventPA haalt ze verrassend veel opdrachten uit haar socials. Benieuwd naar het reilen en zeilen achter de schermen of wil je geinspireerd worden? Volgtip!

Als je GenietMee inzet als EventPA, weet dan dat je in zee gaat met een ondernemende, enthousiaste en creatieve aanpakker. Haar storm aan creatieve ideeën halen het beste uit jouw evenement, waar vooral interactie en het samengevoel haar stokpaardjes zijn. 

Naast de organisatie van een volledig evenement, kun je juíst ook voor ieder onderdeel van je live evenement of meeting bij Marjolein aankloppen als je op zoek bent naar nét dat beetje meer.

Van Save the date tot event

Vanaf de eerste save the date of uitnodiging moet het gevoel kloppen. Het doel van een evenement is voor GenietMee altijd leidend. ‘Ik hamer op een goede customer journey, het goed in kaart brengen van de doelgroep, verrassende elementen en heldere communicatie’, vertelt Marjolein. ‘De vorm komt pas later, eerst ga je op zoek naar de ‘waarom’. Met doorvragen en een kritische blik kom je veel te weten over het doel van een evenement of meeting. Evenementen zijn namelijk altijd maatwerk en laten de identiteit en cultuur van het bedrijf of ondernemer zien. Zodra alles goed in kaart is gebracht, volgt automatisch een passend evenement waar de gasten zich betrokken bij voelen en genieten.’

Van decorbouwers, floormanagers, hostessen, AV, catering, entertainment, reisagenten, unieke locaties tot aan social media experts en verslaggevers, Marjolein heeft een groot netwerk van freelancers en eventleveranciers die ze betrekt bij evenementen: ‘We vullen elkaar aan en zorgen samen voor een complete beleving voor opdrachtgevers en gasten.’

Netwerk op socials

Marjolein maakt dankbaar gebruik van de eindeloze mogelijkheden van social media anno 2022. Zo komen aanvragen binnen via Instagram en LinkedIn en is GenietMee sinds kort ook actief op TikTok: ‘Via mijn socials kan iedereen meegenieten met mijn werk als EventPA. Mijn opdrachten zijn heel divers en dat wil ik graag laten zien aan potentiële opdrachtgevers. Zo krijgen ze een goede indruk van de dienstverlening van GenietMee en vooral ook dat elk evenement uniek is.’ Op een aanstekelijke manier deelt ze tips, doet ze verslag van evenementen die ze bezoekt en organiseert, én laat ze de realiteit zien van de organisatie van een evenement. ‘Volgers worden zo enthousiast en nemen contact met me op’, vertelt ze. Een slimme strategie die de kracht van een EventPA laat zien voor het realiseren van zakelijke evenementen, maar vooral ook een manier die helemaal bij Marjolein past.

Trends volgen

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, business trends en innovaties die van invloed zijn op zakelijke live evenementen, investeert Marjolein in haar kennis: ‘Binnenkort start ik weer een traject van drie maanden bij een Business Trendwatcher. Daarnaast haal ik inspiratie uit ondernemers van andere bedrijfstakken, uit buitenlandse reizen en binnen- en buitenlandse evenementen die ik bezoek. Ik wil vooruit kijken en vooral ook buiten de kaders. Weten wat er speelt in de wereld en daar op inspelen zorgt voor een actueel aanbod en creëert vertrouwen bij de opdrachtgever.’

Samen met een compagnon heeft Marjolein UITje Speciaal opgericht; een service voor unieke en duurzame UITjes en incentives. Ieder pakket bevat activiteiten waarmee de CO2 footprint zoveel mogelijk wordt gereduceerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!