Back Back Nieuws

Gasten in zevende wintersporthemel tijdens Hahnenkammrennen Kitzbühel

26 januari 2012
Traditiegetrouw stond van 18 t/m 22 januari de ‘Hahnenkammrennen’ in het Oostenrijkse Kitzbühel op het programma. Vele fans, waaronder de Oostenrijkse Arnold Schwarzenegger, volgde de 72e editie. Er werd gestreden om de wereldbeker op de beroemde Streif op verschillende disciplines als afdaling, slalom en de Super-G.

 

Bijdrage Neptunus

Naast wereldtoppers als Didier Cuche en Franz Klammer was ook Neptunus duidelijk aanwezig in het Oostenrijkse winterparadijs. De specialist in tenten en tijdelijke accommodaties verzorgde voor dit evenement de tijdelijke ruimtes.

 

Faciliteiten

Neptunus bouwde onder andere de hoofdaccommodatie voor het winterse spektakel in Kitzbühel. Voor deze schitterende ruimte werd er gebruik gemaakt van een Evolution II met de afmetingen 30 x 80 m, een keukentent van 30 x 60 m en een back office gang van 4 x 65 m. Twee nieuw ontwikkelde Mezzanines, één gebruikt als TOPVIP-AREA en één als overzichtsplatform voor de gasten, en twee sanitair faciliteiten complementeerde de hoofdaccommodatie.

 

Uitzicht op de piste

De gasten hebben het door de goed uitgedachte faciliteiten van Neptunus aan niets ontbroken. Niet alleen verzorgde Neptunus een compleet pakket van aansluitingen, verwarming en aankleding. Ook zorgde een volledig met glaspanelen uitgeruste voorzijde van de hoofdtent ervoor dat er wind- en sneeuwvrij, met een uitstekend uitzicht op de piste, geen moment van de wedstrijd gemist hoefde te worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!