Fotohuisjehuren.nl voegt zicht bij Dragers van FlintFotohuisjehuren.nl voegt zicht bij Dragers van Flint
Back Back Nieuws

Fotohuisjehuren.nl voegt zicht bij Dragers van Flint

17 januari 2018

Afgelopen maand hebben Fotohuisjehuren.nl en Flint de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking gestart. Deze samenwerking draagt bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Vanaf de start van het nieuwe theaterseizoen (september 2017) is daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen. Afgelopen maand is de samenwerking met Fotohuisjehuren.nl beklonken.

Fotohuisjehuren.nl

Fotohuisjehuren.nl is als één van de eerste gestart met het aanbieden van mobiele fotohokjes in Nederland en mag zich daarmee pionier noemen in de photobooth-markt. Het bedrijf is in 2012 opgezet met als doel een tastbare herinnering te creëren voor bruiloften, bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen en alle overige momenten waar bezoekers graag een herinnering aan willen hebben.

Samenwerking Flint

‘We zien in deze samenwerking een kans waarin we Flint steunen en daarnaast ons nieuwste model photobooth in Flint kunnen plaatsen. Zo kan Flint gebruik maken van ons product én generen we tegelijkertijd meer bekendheid’.

Dragersnetwerk

De bij Flint aangesloten Dragers zijn inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van ruim 70 lokale en regionale organisaties, actief in diverse branches en elk met een eigen specialisme. Door deze mix biedt dit platform de mogelijkheid om relevante kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek te realiseren: van musicalfans tot Bachliefhebbers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!